Što je web shop?

Riječ je zapravo o web stranici koja sadrži katalog (listu) proizvoda i na kojoj kupac može iste dodati u košaricu, nakon čega slijedi proces naplate na “virtualnoj blagajni”.

 

Zašto bi trebali razmišljati o otvaranju internet trgovine?

Glavna prednost internet prodavnica je to što radi svaki dan – i danju i noću, i radnim danom i praznikom, a dostupni ste milijunima kupaca na internetu.

Zbog toga su fizičke trgovine jednostavno ograničenije, a i njihovo održavanje iziskuje puno veće troškove od razvoja ili korištenja gotovog online rješenja.
Osim toga nemate ni troškove zapošljavanja radnika, pošto su naše prodavnice 100% automatizovane i vrlo lake za korišćenje krajnjem korisniku.
Vlasnici internetskih trgovina imaju i niz drugih prednosti – u svakom trenutku je moguće vidjeti stvari poput prikaza aktivnosti/posjećenosti, popularnosti proizvoda, analizi kupaca i sl. Te dostupne informacije moguće je iskoristiti za daljnije poboljšanje i oblikovanje ponude.

A najvažnije je što se sve više ljudi odlučuje se za online kupovinu umjesto tradicionalne kupovine u trgovinama, pa je u Vašem interesu da na vrijeme zauzmete svoje mijesto na internetu.

Stoga iskoristite prednosti interneta i uz minimalne troškove započnite svoje online poslovanje iz udobnosti vlastitog doma. Budite prisutni na najvećem svijetskom tržištu – internetu.