Ne propustite priliku i financirajte izradu web stranice i / ili web shopa bespovratnim sredstvima.

Kontaktirajte nas i primite besplatnu ponudu za izradu web stranice te tako riješite prvi korak prema bespovratnim sredstvima za izradu web stranice.

Kliknite i zatražite besplatnu ponudu!

Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta objavilo je javni Poziv za bespovratna sredstva za unaprjeđenje ili izradu web stranica te izradu web shopa.

Minimalni iznos koji je moguće dobiti je 15.000,00 kn, a maksimalni 100.000,00 kn.

Kao što iz ministarstva napominju, svrha ovog Poziva je jačanje tržišne pozicije mikro, malih i srednjih poduzetnika te povećanje konkurentnosti primjenom web stranica i shopova. Na ovaj način poduzetnici poboljšavaju svoju prisutnost na tržištu, a postižu i bolju vidljivost proizvoda i usluga.

Dodjelom vaučera putem ovog natječaja, nastoji se potaknuti malo i srednje poduzetništvo na poboljšanje svog poslovanja kroz primjenu mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji proizvoda ili usluga online te da se pozicioniraju na tržištu.

Prihvatljivi troškovi za prijavu na javni poziv su:

  • izrada web stranice

  • unaprjeđenje web stranice

  • izrada ili unaprjeđenje web shopa

Maksimalni intenzitet potpore ovisi o jedinici regionalne samouprave u kojoj se tvrtka nalazi, a može iznostiti od 70% do maksimalnih 85% prihvatljivih troškova.

Savršena prilika za izradu web stranice!

Ovo je dobra prilika za one koji već duže planiraju modernizirati poslovanje novom web stranicom,a nisu bili u mogućnosti sami financirati izradu.

Krenite u realizaciju vašeg projekta! Vrijeme je da napokon napravite web stranicu koja kvalitetno predstavlja Vašu tvrtku, Vaše proizvode i usluge i dovodi vam nove klijente! 

Prijaviti se možete online putem sustava eFondovi od 13.08.2018. Od 11 sati do 29.06.2020. godine ili do iskorištenja sredstava namijenjenih za WWW vaučere.
Ukupan iznos raspoloživih sredstava EU fondova za ovu namjenu je 15.200.000,00 kuna.

Obrasce koji vam trebaju za prijavu možete preuzeti na stranicama Ministarstva.